neděle 16. června 2013

Teriyaki mandle- Lifefood- RECENZE


Mandle ochucené nevšední marinádou v japonském stylu

Složení:  mandle* (77%), rozinky*, cibule*, nerafinovaná mořská sůl, česnek*, kajenský pepř mletý*. *= produkt ekologického zemědělství  

Obsah 90g

Ruční výroba.

Nutriční hodnoty ve 100g

Energie: 547Kcal / 2283kJ, bílkoviny: 18g, tuky: 40g, z toho nasycené 2g, sacharidy: 26g, z toho cukry: 17g, vláknina 11g, sodík: 324mg,IBE =45g

Odkaz přímo na výrobek:http://eshop.lifefood.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=289&products_id=2017

Více informací o výrobcích firmy Lifefood zde: http://eshop.lifefood.cz/

Všechny výrobky společnosti Lifefood jsou podle mě nesmírně kvalitní! To se samozřejmě pozná jak na chuti, vzhledu výrobku, tak především na složení! Výrobky neobsahují žádné zbytečné přidané látky, emulgátory, konzervanty apod.! :-) Dle mého mínění jsou opravdu zdravé a dobré! Jakmile jednou sáhnete do pytlíčku, nebudete vědět kdy přestat ;-). Navíc firma Lifefood nabízí tolik různých variant a chutí, že si musí vybrat naprosto každý!

Mé hodnocení:

Tyhle mandličky to je dobrota! Jsou skvěle pikantní, ale ne nijak moc pálivé, tak příjemně (přesně pro mě, pikantní dobroty to je moje). Kombinace surovin je moc zajímavá- mandle, rozinky, pepř, česnek a cibule- takto kombinovat by mě asi nikdy nenapadlo a přitom je to tak skvělé! :-)

Jsou výborné jako zdravý snack, na křupání k televizi, či třeba do kabelky, protože balení je velice praktické ;-). Díky tomu, že se jedná o mandle, tak výrobek obsahuje vyšší obsah tuku, avšak jedná se o zdravý tuk, který naše tělo potřebuje :-), výrobek obsahuje také vysoký obsah vlákniny a bílkovin :-). Jedná se o RAW výrobek, což znamená, že suroviny nebyly zpracované nad 42 °C, tudíž byly zachovány všechny nutričně důležité látky :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.